ÖMER AYTAÇ AYKAÇ-ÖNDER ALTINAL/ŞEHRİVAN HABER

 

Ligde iyi bir sezon geçiren Van BBSK, bugün oynanan maçta Karacebey Birlikspor'u mağlup etmeyi başardı.

3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve son 12 maçtır yenilmeyen Vanspor, bu haftayı da boş geçmedi. Karacabey'i 2-0 gibi bir skor ile mağlup etmeyi başaran Van BBSK, yoğun kar yağışına rağmen takımı yalnız bırakmayan taraftara önemli bir galibiyet hediye etmiş oldu.

Ligin ilk yarısında 5-0 gibi bir mağlubiyet ile Karacabey deplasanından dönen, maçta rakibini dakika 20'de golcüsü Berkay, 26'da da Gürol'un attığı gollerle rahat geçti.

 

YENİLMEZ ARMADA HALİNE GELDİ!
Lig başından beri gol atması sıkıntısı yaşayan, rakiplerine karşı daha çok beraberlik ile maçlardan ayrılan takım son haftalarda ise tam anlamıyla yenilmez armada haline geldi. Namuk Altunsoy'un öğrencileri sıkıntılı süreçlere rağmen lig yarışından kopmazken son yılların en önemli sezonu yaşanmaya başladı. Son mağlubiyetini Eylül 2016'da Kızılcabölük deplasmanında alan takım o günden beri mağlup olmazken üst üste 12'inci maçtan da takım puan alarak ayrıldı.

 

BİR SIRA DAHA YÜKSELDİK!

Ligin üst sıralarında puan durumunun birbirine iyice yakın olduğu, orta sıralardaki takımların da play-off mücadelesi için bastırdığı bir dönemde Vanspor'un elde ettiği 3 puan altın değerinde yansırken, alınan puan ile Vanspor ligde bir basamak daha yükselerek 3'üncü sıraya gelmiş oldu. Alınan galibiyetin ardından Vanspor puanını 36'ya çıkarıp 2'inci sırada bulunan Kocaelispor'a ortak olurken, lider Sancaktepe ile de puan farkını 6'ya düşürdü. 

 

İŞTE ALINAN SONUÇLAR VE HAFTANIN PUAN DURUMU

Editör: TE Bilisim