Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Lig'de ilk devrenin sona ermesinin ardından 21 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da start verdi. Lara Adalya Otel’de kampa giren Kırmızı-Siyahlılar, teknik direktör Nevzat Şipal yönetiminde günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor.

 

Vansesi Gazetesi'nden Rıdvan Can'ın haberine göre; ligin ilk devresinde beklentileri veremeyen ve Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun talimatıyla kongre kararı alın kulüp yönetimi devre arasına kampına kulüp yöneticilerinden yoksun girdi.

 

GOL KRALI TAKIMDAN GÖNDERİLDİ

Antalya kampını yöneticisiz geçiren Van Büyükşehir Belediyespor’da ayrıca 4 futbolcu ile yollar ayrıldı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve hem 2. Lih hem de 3. Ligde gol kralı olan Mehmet Fuat Gölbaşı başta olmak üzere Galatasaray'dan kiralanan Volkan Pala'nın yanı sıra İsmail Erdoğan ve Zafer Özden takımdan gönderildi.

 

ŞİPAL: TRANSFER LİSTEMİZİ SUNDUK

Van Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktörü Nevzat Şipal kamp çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

 

Şipal şu ifadeleri kullandı: "Bir yandan çalışmalarımızı yaparken diğer taraftan transfer çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Özellikle takıma doğrudan katkı sunacak oyuncu arıyoruz. Bu anlamda iyi oyuncu bulmak hayli zor bir durum. Biz en iyisini bulmaya özen göstereceğiz. Bu konuda belirlediğimiz futbolcuların listesini sayın valimiz Zorluoğlu’na ve Genel Sekreter Mustafa Yalçın’a sunduk. Sayın Valimiz ve genel sekreterimiz karar verecektir. Bu gurupta kimin şampiyon olacağı henüz belli değil. 17 maçımız var ve tüm maçlar bundan sonra final niteliği taşıyacak. Van Büyükşehir Belediyespor olarak sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız."

Editör: TE Bilisim