Spor Toto 3. Lig 2.Grup’ta Van Büyükşehir Belediyespor, yine evinde taraftarını üzdü. Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıda da inişli çıkışlı bir performans çizen Vanspor, iki hafta aradan sonra aldığı galibiyet ile yüzleri güldürmüştü. Play-Off hattına yeniden dahil olmak için bu kez evinde Erzincanspor’a ağırlayan Vanspor, 2-0’lık mağlubiyet ile 3 puanı rakip takıma hediye etti. Maç boyunca daha çok atak yapıp, oyun üstünlüğünü kurmasına rağmen Vanspor’un bir türlü topu ağlarla buluşturmaması taraftarını da çileden çıkardı. Maç boyunca girdiği pozisyonlardan bir türlü faydalanamayan futbolcuların kaçırdığı pozisyonlar ünlü teknik adam Feyyaz Uçar’ı da adeta çıldırttı.

 

ŞEHRİVAN SPOR: MENDUH ÇALIŞKAN - Spor Toto 3. Lig 2.Grup’ta Van Büyükşehir Belediyespor, yine evinde taraftarını üzdü. Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıda da inişli çıkışlı bir performans çizen Vanspor, iki hafta aradan sonra aldığı galibiyet ile yüzleri güldürmüştü. Play-Off hattına yeniden dahil olmak için bu kez evinde Erzincanspor’a ağırlayan Vanspor, 2-0’lık mağlubiyet ile 3 puanı rakip takıma hediye etti. Maç boyunca daha çok atak yapıp, oyun üstünlüğünü kurmasına rağmen Vanspor’un bir türlü topu ağlarla buluşturmaması taraftarını da çileden çıkardı. Maç boyunca girdiği pozisyonlardan bir türlü faydalanamayan futbolcuların kaçırdığı pozisyonlar ünlü teknik adam Feyyaz Uçar’ı da adeta çıldırttı.

 

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, evinde konuk ettiği 24 Erzincanspora 2-0 mağlup oldu. Maça taraftarının büyük desteği ile başlayan ve play-off hattına tutunma umuduyla rakibini konuk eden Vanspor maçın 7’inci dakikasında yediği golle adeta buz kesti. Hüseyin Giray’ın attığı golün şokunu çabuk atlatan ve maçta üstünlüğünü sürdüren Vanspor, 29’uncu dakikada yine tam takım ileri çıktığı dakikalarda Erdi Kasapoğlu’nun ayağından gelen gol ile 2-0 geriye düştü.

 

ATAKLARIN ARDI ARKASI KESİLMEDİ AMA...

Vanspor, yediği gollere rağmen maçta ataklarına ara vermedi. Topa sahip olma ve pozisyona girme anlamında Ali Kuleli ve Mutlu’nun sağlı sollu uzun topları ile gol arayan Vanspor, bir türlü istediği golü bulamadı. Teknik Direktör Feyyaz Uçar’ın yaptığı oyuncu değişikliklerine rağmen Vanspor’un bir türlü topu fileler ile buluşturmama şanssızlığı sürdü. Teknik Direktör Feyyaz Uçar’ın da maçın bazı bölümlerinde adeta çileden çıktığı dakikaların ardından Vanspor, maçı mağlubiyet ile tamamladı.

 

UMUTLAR ERİYOR

Son 5 maçında 3’üncü mağlubiyetini alan Vanspor, play-off hattına girme umudunu da gelecek haftalara bıraktı. Aldığı mağlubiyetler ile ilk 6 sırada yer alma konusunda da ağır yara alan Vanspor,  ligde 9’uncu sıraya kadar geriledi. Darıca GB’nin 49 puanla zirvede yer aldığı yarışta Vanspor 35 puanda kaldı. Yeni Orduspor’un 42 puan ile 5’inci sırada yer aldığı ligde umutlar gelecek haftalara kaldı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

İlk yarıya Van Büyükşehir Belediyespor başladı.

2. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor gole yaklaştı. Sağ kattan gelişen atakta Ali Kuleli rakiplerini çalımlayarak topu cezaalanı içine kesti, Tayfun'un müsait pozisyondaki vuruşunda top savunmadan döndü.

5. dakikada sol kanattan gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında topla buluşan Mutlu'nun ortasında top kalecide kaldı. Ayna dakika içerisinde bu kez sağ kanattan gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Serdar'ın ortasında kaleci kalesini terk ederek tehlikeyi önledi.

7. dakikada Erzincanspor 1-0 öne geçti. Gelişen Erzincan atağında Van Büyükşehir Belediyespor'da savunma ofsayt gerekçesi ile beklerken, derin pasta topla buluşan Hüseyin topu kaleci Onur'un solundan ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

16. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor beraberlik golüne yaklaştı. Sol kanatta topla buluşan Mutlu, sıfıra kadar inerek topu içeri kesti. Tayfun'un vuruşunda top kalecide kaldı.

20. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor yine tehlikeli geldi. Mutlu'nun pasında topla buluşan Emre rakiplerini geçerek, topu içeri kesti. Ömer müsait pozisyonda topu dışarı vurdu.

24. dakikada Erzincanspor ikinci gole yaklaştı. Sefa'nın ortasında cezaalanı içinde topla buluşan Hüseyin müsait pozisyonda topu dışarı vurdu.

29. dakikada Erzincanspor durumu 2-0 yaptı. Sol kanatta topla buluşan Sefa rakiplerini geçerek topu cezaalanı dışına kesti. Burada topla buluşan Erdi, 25 metreden topu kaleci Onur'un sağından ağlarla buluşturdu ve durumu 2-0 yapmayı başardı.

34. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor gole yaklaştı. Kazanılan köşe vuruşunda Ali topu Mutlu'ya bıraktı, Mutlu açısını düzeltip uzaktan sert vurdu, top üst direkten oyun alanına döndü.

35. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor yine tehlikeli geldi. Cezaalanı içinde topla buluşan Mutlu, topu arka direğe kesti, Ömer müsait pozisyonda topa dokunamadı.

İlk yarı 2-0 Erzincanspor üstünlüğü ile sona erdi.

 

KENDİ EVİMİZDE 2-0 KAYBETTİK

İkinci yarıya Erzincanspor başladı.

İkinci yarının başında Van Büyükşehir Belediyespor'da Fatih yerini Burak'a bırakırken, Tayfun ise yerini Emrah'a bıraktı.

52. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor sağ kanattan atak geliştirdi. Ali topu arka direğe kesti, Ömer Çetinbaş kendini bir anda yerde buldu, fakat hakem devam kararı verdi.

56. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor gole yaklaştı. Ali'nin pasında topla buluşan Emrah'ın vuruşunda top takım arkadaşı Ömer'den döndü. Devam eden pozisyonda savunma topu uzaklaştırdı.

63. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Mutlu'nun pasında topla buluşan Fahrettin, pasını Serdar Yazıcı'ya aktardı. Serdar'ın vuruşundan kaleci topu son anda kornere çeldi. Kullanılan kornerden sonuç çıkmadı.

65. dakikada sol kanattan gelişen Erzincanspor atağında Serkan topu arka direğe kesti, Erman'ın vuruşunda top üstten auta çıktı.

66. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Mutlu sarı kart gördü.

69. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor gole yaklaştı. Cezaalanı dışında topla buluşan Haydar, topu içeri kesti, Ömer müsait pozisyonda topa dokunamadı.

70. dakikada Erzincanspor'da Hüseyin yerini Emir'e bıraktı.

71. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Ömer yerini Baran'a bıraktı.

76. dakikada Erzincanspor'da Batuhan yerini Atilla'ya bıraktı.

83. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor net bir gol daha kaçırdı. Sağ kanatta topla buluşan Ali, topu ön direğe kesti, Baran müsait pozisyonda topa dokunamadı.

86. dakikada Erzincanspor 3. Gole yaklaştı. Van Büyükşehir Belediyespor rakip kalede gol ararken, savunmada boşluk bıraktı ve Erzincanspor kontra atağa kalktı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Atilla'nın vuruşunda top önce Onur'a sonra diğere çarparak kornere çıktı. Kullanılan kornerden sonuç çıkmadı.

87. dakikada Erzincanspor'da Erman yerini Ufuk'a bıraktı.

88. dakikada Erzincanspor'da Ufuk sarı kart gördü.

Maç Erzincanspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim