ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL: TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor forvet ve orta saha mevkiine transfer yaptı.

 

Van Büyükşehir Belediyespor ligin ikinci yarısında evinde Manavgatspor ile oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı. Hafta sonu Kütahya’ya gidecek olan Vanspor, maç önce 2 transfer daha yaptı. Vanspor şu ana kadar 5’inci transferini yaptı. Transferlerini devre arası kampa yetiştiremeyen Van Büyükşehir Belediyespor, transfer sezonu bitmeden takımını tamamlayacak.

 

Takımdan gönderilen Deniz, Taner, Caner, Eray’ı gönderen Van Büyükşehir Belediyespor sözleşmesini fesih ettiği oyuncularla birlikte takımdan 7 oyuncu gönderdi. Tuzlaspor’dan Nihat Yılmaz, Orhangazi Spor’dan sol açık Gökhan Öztürk 12 Bingölspor’dan Emrah Akşit'i daha önce renklerine bağlayan Van Büyükşehir Belediyespor son olarak İnegölspor’dan forvet oyuncusu Emre Aktaş ve Kurtalanspor’dan orta saha oyuncusu Mehmet Şirin Soydan ile anlaşma sağladı.

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

 

Yeni futbolcular Van Büyükşehir Belediyespor tesislerinden imzaladığı sözleşmeler ile Vanspor’a katıldı. Yapılan transferler Van Büyükşehir Belediyespor’un resmi sosyal medya hesaplarında da sporseverelere duyuruldu.

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Editör: TE Bilisim