TFF 3'üncü Lig 2'inci Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, evinde ligin ve bölgenin iddialı ekiplerinden Diyarbekirspor'u konuk etti. Karşılıklı golleri atıldığı maçta puanlar bölüşüldü.

 

Van Büyükşehir Belediyespor, evinde ligin iddialı ekiplerinden Diyarbekirspor'u ağırladı. 13.00'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oyanan maç TRT Kurdi tarafından canlı yayınlandı.

 

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin iki büyük şehrinin takımlarının karşı karşıya geldiği maçta kazanan olmadı. Karşılıklı gollerin atıldığı maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

 

Van Büyükşehir Belediyespor Nevzat Şipal sorumluluğunda sahaya, Onur Bilgin, Ali Kuleli, Emrah Tacir, Mutlu İlengöz, Haydar Deniz, Aykut Emre Yakut, Ömer Çetinbaş, Zafer Özden, Temel Taşkın, Tahir Kurtuluş ve Fahrettin Bıyıklı ilk on biri ile çıktı. 

 

Diyarbekirspor ise sahaya, İhsan Turgut, Emre Tosun, Mustafa Aydoğdu, Ercüment Balıkçı, Umut Dilek, Arda Havar, Mehmet Özdıraz, Abdullah Çetin, Gökhan Köseoğlu, Vedat Budak ve Osman Bayrak ilk on biri ile çıktı.

 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı, Diyarbakırlı taraftarlarda izledi. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nun da maçı izledi.

 

Vanspor taraftarından dikkat çeken pankart:

 

Editör: TE Bilisim