ŞEHRİVAN HABER - TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Van BBSK, büyük bir taraftar desteği ile çıktığı maçta yine puan kaybetti.

Sezon başından bu yana deplasmanda evine göre daha iyi bir performans sergileyen Vanspor, bir kez daha evinde berabere kaldı. Evinde ağırladığı Sultanbeyli maçında büyük taraftar desteğine ve lider olma fırsatına rağmen Vanspor 1-1 kalarak play-off hattında bir sıra düştü.

Kentin tam anlamıyla kenetlendiği bu sezona fırtına gibi başlayan Vanspor, buna rağmen evinde galibiyet serisini bir türlü yakalayamadı. Evindeki bir çok maçı berabere tamamlayan Vanspor, puanların büyük çoğunluğunu deplasmandan topladı. İniş çıkışlı performansa rağmen play-off hattında tutunmayı başaran Vanspor, rakiplerinin geçtiğimiz haftalarda yaşadığı puan kayıplarına rağmen bir türlü liderliğe yükselemedi.

 

 

8'İNCİ BEREBERLİK!

Ligde en çok beraberlik alan takımlardan birisi olan Vanspor, lider olma fırsatını yine kaçırırken Sultanbeyli takımına verdiği puan ile saç baş yoldurdu. Haftalardır soğuğa ve stat yetersizliğine rağmen takımına tam destek veren taraftarın yine hınca hınç tribünleri doldurduğu maçta Vanspor, 41'inci dakikada Bülent Kocabey'in ayağından gelen golle şok yaşadı. Buna rağmen taraftar desteğini almaya devam eden takım yakalanan pozisyonlardan uzunca süre faydalanamadı. Beraberlik golünü 89'da Güney Tutcuoğlu'nun attığı gol ile yakalayan takım, bu dakikadan sonra gol bulamazken, maç 1-1'lik eşitlikle sonlandı.

 

 

BİR SIRA GERİYE!

Ligde liderliğe 3 puan uzakta olan Vanspor, 1 puan kaybettiği maçın ardından, rakiplerinin de kazanması sonrası 4'üncü sıraya geriledi. Aldığı bebarerlikle 23 puanda kalan Vanspor, Kırşehir, Altındağ ve Kızılcabölük takımlarını izledi. 

 

Editör: TE Bilisim