ŞEHRİVAN HABER/HAMİT KARAKUŞ- Spor Toto 3'ncü Lig 2'nci grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü karşılaşacağı Kızılcabölükspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Son haftalarda aldığı sonuçlarla havaya giren takım gözünü 1’inciliğe dikerken takım da bu yıl hiç olmadığı kadar büyük bir kenetlenme ile motivasyonunu sürdürüyor.

 

Sezona iyi başlangıç yapan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 6'ncı haftasında deplasman da Altındağ Belediyespor ile karşılaşarak önemli bir galibiyet alarak ligde 3’üncü sıraya yükseldi. Yarın kendi evinde ağırlayacağı Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor, hazırlıklarını hafta boyunca Şahabettin Özarslaner tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürdü. Kızılcabölükspor maçının son antrenmanı öncesi temsilcimiz Teknik Direktör Feyyaz Uçar, yönetiminde çift kale maçla çalışmayı tamamlayarak kampa girdi.

 

 

UÇAR: ÇALIŞMALARIMIZI GALİBİYET ÜZERİNE YAPTIK

 

Kızılcabölükspor maçı öncesi Şehrivan Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, takımın genel durumunun iyi olduğunu belirterek, "Deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Deplasman da aldığımız galibiyetin anlam kazanması için yarın evimizde oynayacağımız Kızılcabölükspor maçını da kazanmalıyız. Hafta boyunca çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Ligin kritik maçlarından birini daha oynayacağız. Tabii ki hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor. Yarın ki maçı da alarak taraftarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz" İfadelerini kullandı.

 

 

“BU TAKIM VAN’IN EVLATLARINA KALACAK”

 

Altı yapı konusuna değinen Uçar, ihtiyaç olması halinde İngiliz haftası sonrası altı yapıdan yetişen gençleri kullanmak istediğini belirtti. Uçar, “Alt yapıda yetişen gençlerden ümitliyiz. Yoğun programda onlara şans verme fırsatım olabilir. Bizim genç çocuklar alt yapıda çok güzel işler yapıyorlar. Onlara şans vermek istiyorum. Hem çocukları Onur’a etmiş oluruz. Sonuç itibariyle bu takım Van’ın evlatlarına kalacak. Onlar bu takımı yukarıya taşıyacak.” dedi. Takımda ile ilgili son bilgileri paylaşan Uçar, son olarak takımda Barış Sağır, Yakup Demir ve Osman Berk'in sakatlıklarının devam ettiğini cezalı futbolcularının ise bulunmadığını ifade etti.

 

Editör: TE Bilisim