Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ), 2018 yılında ilçelere daha çok yatırım planlayarak yapılacak projelerle halkın hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

 

VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Başkale ilçesine giderek, atık su arıtma tesisi ile yapılan diğer çalışmaları da yerinde inceledi.

 

VASKİ Başkale Şubesinde de yetkililerden bilgiler alan Tekataş, Büyükşehir Belediyesi ile VASKİ'nin 2017 yılında yaptığı faaliyetlerle Başkale'nin bir çok yeniliklerle tanıştığını söyleyerek, 2018 yılında da Başkale için yeni hizmet hamlesine imza atacaklarını müjdesini verdi.

 

Başkale ilçesine yapılan faaliyetleri dile getiren Tekataş, 2017 yılında bu ilçemize 21 adet kaptaj, 31 adet depo onarımı, yaklaşık 34 bin 399 m içme suyu ve 1,5 km de kanalizasyon hattı yapıldığını belirterek, Başkale büyük bir ilçemiz. İlçede bulunan 82  mahallemize 2018 yılında toplamda 3,5 milyonluk bir yatırım planlıyoruz. Bu hizmet yatırımları ile halkımızın yaşam standartlarını daha da artırmış olacağız" şeklinde konuştu.

 

Tekataş, Başkale ilçemizde daha önce yapılan çalışmalarla kıyaslanmayacak derecede bir hizmet aşkıyla işler yürütülüyor. Ekiplerimizin gösterdiği çaba ve gayreti takdir ettik. Burada sistem oturmuş, işler aksatılmadan halkın beklentilerine cevap veriliyor. Her ilçemizde de olduğu gibi Başkale ilçesi de hak ettiği hizmeti 2018 yılında fazlasıyla alacaktır" dedi.

Editör: TE Bilisim