Yağışı Haberleri

yağışı haberleri ve güncel yağışı gelişmeleri, yağışı ile ilgili tüm video, yağışı fotoğrafları ve yağışı haberleri Şehrivan | Van Haber | Van Haberleri | Son Dakika Güncel Haberler sitemizde


VAN

Van'da son haftalarda etkili olan sağanak yağış ve karla karışık yağmur günlük yaşamı olumsuz etkilerken ulaşımda da aksamalara neden oluyor....

BÖLGE

Van ve Bitlis'te olumsuz hava koşulları nedeniyle 102 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor.

VAN

Van’ın Başkale ilçesinde etkisini gösteren yağmur yağışı ve fırtına, 2 bin 700 rakımlı ilçede vatandaşlara zor anlar yaşattı.

VAN

Van’da dün gece etkili olan kar yağışından sonra sonucu 257 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor.

VAN

Kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Van Başkale ilçesinde 1 gün eğitime ara verildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Van’ın Muradiye ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan bazı mahallelerin yolları yeniden ulaşıma açıldı.

GÜNCEL

Van’da yoğun kar yağışı sonrasında 87 mahalle ve mezraya ulaşım sağlanamıyor.

GÜNCEL

Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 63 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapanırken, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

VAN

Van’ın Başkale ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime ara verilirken 132 yerleşim yerinin yolu ise ulaşıma kapandı.

VAN

Geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı sonrasında tedbir amaçlı kapatılan Van-Bahçesaray kara yolu, trafiğe açma çalışması başladı.

GENEL

Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisi altına girecek İstanbul'da yağışların akşam saatlerinden itibaren kar şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

GÜNCEL

Bir haftadır Van ve çevre illerde yoğun olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

GÜNCEL

Van’da bugün (Salı) akşam saatlerinden sonra Van il genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışının etkisine girmesi beklenmektedir. Van Valiliğinden...

GÜNCEL

Meteoroloji, Van Bitlis ve Hakkari için aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışı uyarısı yaptı.

GÜNCEL

Van'ın Bahçesaray ilçesinde yoğun kar sonrası yolu kapanan Çatbayır Mahallesi'nde kalp krizi geçiren muhtar, ekiplerin yolu açmasıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı.