Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar tarafından ilçedeki aday öğretmenlere “Kamusal Yaşamda Protokol ve Resmi Davranış Kuralları” konulu bir seminer verildi.

 

Erciş Kaymakamlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen seminere İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, şube müdürleri ile aday öğretmenler katıldı. Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek’in açılış konuşmasının ardından aday öğretmenlere protokol kuralları konusunda seminer veren Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, sırasıyla “Türk Devlet Yapısı ve Taşra İdaresi, Kamusal Yaşamda Protokol ve Resmi Davranış Kuralları, Tören Protokolü, Karşılama ve Uğurlama Protokolü, Makam Protokolü, Toplantı Protokolü, Telefon Protokolü, Bayrak Protokolü, Resmi Yazışma Protokolü, İmza Protokolü, Giyim-Kıyafet Protokolü, Taşıt Protokolü” gibi kamusal alanlarda karşılaşılacak protokol kuralları ile ilgili aday öğretmenlere sunum eşliğinde detaylı bilgi verdi.

 

Sunumun ardından aday öğretmenler ise, seminerin çok faydalı geçtiğini belirterek, İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek’e teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim