Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Erciş Kaymakamlığının bayramlaşma programına katıldı.

 

Bakan Yardımcısı Çiftçi, kaymakamlık binasında gerçekleşen programda, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bayramlaştı. Çiftçi, yaptığı açıklamada, Erciş'in bu bölgede bayramın en dolu dolu yaşandığı, kültürü ve manevi havasının çok güzel olduğu, bünyesinde birçok güzellik barındıran kıymetli bir ilçe olduğunu ifade etti.

 

 

Çiftçi, şunları kaydetti: "Kardeşliğimizi ve birliğimizi pekiştiren, manevi değeri çok yüksek önemli günlerden birini yaşıyoruz. İnşallah bu bayram, ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayır, kardeşlik, huzur ve barış getirir. Ercişliler olarak,Vanlılar olarak sahip çıkmak durumundayız. Çok acılar, çok sıkıntılar yaşadık. Bu şehir, çok büyük zararlar gördü, zarar verilip yıkıldı. Bunların hiçbirisini hak eden bir şehir değildi. Ama inşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte kendi geleceğimize sahip çıkacağız."

 

 

Programa, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, İlçe Garnizon Komutanı Albay Murat Yalbır, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Mermerci, İlçe Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Geçici ve Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkan Nihat Çelik katıldı.

Editör: TE Bilisim