Belediye caddesinde düzenlenen kermeste dernek üyeleri hünerlerini sergiledi. İlçede bulunan muhtaç engelli vatandaşlara araba temin etmek adına düzenlenen kermese İlçe Kaymakamıİbrahim Dündar, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Gürbüz Demirtaş, Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İbişoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Musa Arı, kurum amirleri ve halk katıldı.

 

Kermeste bir konuşma yapan Dernek Başkanı Filiz Çınarbay, "Dernek kurmak kolay, yaşatmak ise bütün özveri isteyen zor bir iştir. Bilindiği gibi derneğimiz 2011 yılında kurulmuş. Tüm zorluklara ayakta durmaya çalışan derneğimiz faaliyetlerini özverili üyelerimizin çabalarıyla gerçekleştirilmektedir. Derneğimiz çocuk psikolojisine yönelik konferanslarımız, anneler günü, dünya kadınlar günü kutlamalarıyla kadınlarımızın yanında yer almaya devam ettik. Önceki kermesimizde elde ettiğimiz gelirle ihtiyaç sahibi 30 ailemizin yüzünü güldürdük. Bu kermesimizde de ihtiyaç sahibi olacak olan engelli kardeşlerimize destek çıkacağız" dedi.

 

İlçe Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Melek Dündar, "Yaklaşık üç yıldır ilçede çeşitli çalışmalar yürüten Çaldıran Kadın Derneği bu günde ihtiyaç sahibi kimseler adına anlamlı bir organizasyonu gerçekleştiriyor. Muhakkak ki toplumda öyle yaralar varki anne şefkati olmadan bu yaralar tam anlamıyla sarılamıyor. Toplumda kadının bu vizyona sahip olması ver yardımlaşma ve dayanışma içinde sosyal sorumluluk faaliyetlerini gerçekleştirmek takdire şayandır. Bu noktada emeği geçen tüm kadınlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim