Edremit Belediyesi Eş Başkanları belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Edremit Belediyesi'nin ilçede başlatmış olduğu çalışma seferberliği sürerken; belediye eş başkanları Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan çalışmaları yerinde inceledi.

 

Fen İşleri, Çevre Koruma, İmar gibi müdürlüklerin ilçe genelinde yaptıkları çalışmalar incelendi ve eksiklikler tespit edildi. Kurubaş mahallesinde yol parkeleme çalışmasını yerinde inceleyen eş başkanlar burada yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Eş başkanlar çalışmalar personelden bilgi aldı. Mevcut çalışma kapsamında mahallenin tüm ara sokaklarının da parke taşıyla döşenmesinin planlandığının; bu doğrultuda mahallenin tümünde kademe kademe yol yapım çalışmalarının sürdürüleceği belirtildi. Daha önce hiç asfaltlanmamış olan Eminpaşa Mahallesi Gölaltı sokakta yapımı devam eden asfaltlama çalışması da incelendi. Edremit Belediyesi Fen işleri ekipleri söz konusu alanda asfaltın kalıcı olması için stabilize çalışmaları yürütüp mekanik sıkıştırması yapmasının ardından beton asfalt dökümü yaptı.

 

AYAZPINAR TOZLU YOLLARDAN KURTULDU

Ayazpınar Mahallesinde de parke taşı döşeyen fen işleri ekipleri; okul, cami öncelikli olmak üzere mahallenin tüm sokaklarını parke taşıyla döşedi. Özellikle çocukların rahat eğitim görmesi için okula çıkan tüm yollar parke taşlarıyla yapıldı. Ekipler 4800 metrekare parke taşı, 3400 metrekare de bordür taşı döşediklerini belirttiler. Şabaniye Mahallesi Çayüstü sokakta yapımı tamamlanan asfalt çalışması incelendi. 1500m’lik alanda asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler eş başkanlara bilgi verdi. Asfaltlamanın yapıldığı sokakta yaşayan mahalle sakinleri Edremit Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları önemsediklerini ve kendi mahallelerinde de böylesi güzel kalıcı hizmetler yapmalarını takdir ettiklerini söyledi. Kadınlar için başlatılan Dara Jiyane projesinin yapıldığı alanı da ziyaret eden eş başkanlar, bu projenin kadınların üretime ve tarıma yönelimini arttıracağından ümitli.

 

“ÇOK ÇALIŞARAK HER ZORLUĞU AŞARIZ”

Hizmetlere yönelik memnuniyetlerini dile getiren mahalleliye teşekkür eden Eş başkan Çetin, hizmette adil davranarak her mahalleye hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi. Tek seferde her mahalleye hizmet götürmenin zor olduğunu da sözlerine ekleyen Çetin, çok çalışarak tüm zorlukların üstesinden geleceklerini dile getirdi. 

Editör: TE Bilisim