İstanbul Şişli Kaymakamlığı, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti Şişli ilçe teşkilatı Çatak’ta öğrencilere mont, bot, kırtasiye yardımı, idari kadrolarına bilgisayar yardımı yapıldı.

 

Şişli Kaymakamlığı, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti Şişli ilçe teşkilatı Çatak'ın Konalga Mahallesinde bulunan Hayati Kapukaya İlköğretim Okulu’na Kanaat Önderi M. Salih Özbek önderliğinde AK Parti Şişli İlçe teşkilatından Gülşen Dölek’in katkılarıyla okullardaki öğrencilere mont, bot, kırtasiye yardımı, idari kadrolarına bilgisayar yardımı yapıldı. Yardım malzemelerini Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş. Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, İlçe Müftüsü İlhan Günay, Çatak Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, SYDV Müdürü Aydın Babur, mahalle muhtarı ve kurum amirleri dağıttı.

 

Konalga Mahallesi’nde bulunan Hayati Kapukaya İlköğretim Okulu’na yapılan dağıtımın ardından konuşan kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, mahalledeki 550 çocuğa kırtasiye, mont, bot yardımı yapıldığını belirterek, “Çocuklarımızın hediyelerini aldıkları zamanki mutlulukları gözlerinden anlaşılmaktadır. Bu etkinliklerle çocuklarımız yardımlaşmanın önemini daha iyi kavramaktadır. İleride büyüdüklerinde onların çok iyi yerlere geleceklerini kendileri gibi zor şartlarda okuyan öğrencileri unutmayarak sevindireceklerini şimdiden görebiliyorum. Bu masumları sevindirmeye vesile olan Salih Özbek Bey’e ve Gülşen Dölek Hanımefendi’ye yardımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

Editör: TE Bilisim