İpekyolu Belediyesi tarafından daha önce ihalesi yapılan ve üretimi tamamlanan Bin adet çöp konteynerinin dağıtımına başlandı.

İpekyolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü her alanda ilçe temizlik faaliyetlerini sürdürürken, diğer taraftan da çöp konteynerlerinin dağıtımına başladı. Daha önce açık ihale usulüyle alınan 2 bin çöp bidonu ve Bin adet çöp konteyneri mahallelere dağıtımı peyderpey devam ediyor. Yapımı tamamlanan bin çöp konteyneri ise dağıtılmaya başlandı. Kürtçe ‘Şaredarîya Rêya Armûşê’ (İpekyolu Belediyesi) yazılan çöp konteynerleri, başta işlek caddeler ve ara sokaklar olmak üzere ihtiyaç duyulan noktalara bırakıldı.

‘ANA CADDELERE BIRAKILDI’

Faaliyetler hakkında bilgi veren İpekyolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sidar Fırat Yanık, mahallelerde ana caddelere bırakılan Bin adet konteynerin kısa mesafeler halinde vatandaşların zorlanmayacağı bir şekilde konumlandırdıklarını aktardı. Sokak aralarına bırakılan 2 bin adet bidonun ise önümüzdeki yıla kadar idareten bırakıldığını ve alınacak olan Bin 500 adet konteynerin ana caddeler de olduğu gibi ara sokaklara da bırakılacağının bilgisini verdi.

Editör: TE Bilisim