Erciş Belediyesi ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmaya çalışmaları kapsamında beşinci parkın yapımı için harekete geçti. 


Erciş Belediyesi ilçede yeşil alan çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dört ayrı parkı tamamlayarak düzenlediği toplu açılış töreniyle halkın hizmetine sunan belediye, Yeşlova (Sûlî) mahallesine ikinci bir park daha inşa ediyor. İlçe merkezinde iki, bağlı mahallelerden Haydarbey Mahallesi ve Kışla ile Yeşilova mahallelerinin kesiştiği mevkide birer olmak üzere toplamda dört ayrı park kazandıran Erciş Belediyesi, Yeşilova Mahallesi'ne yapılacak yeni park için kolları sıvadı. Mahalle Büyük Camii yanında bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 500 metrekare alanda yapılacak yeni park için incelemelerde bulunan belediye eş başkan vekili Güler Avcı ve belediye teknik personeli, yapılacak parkın detaylarını mahalle sakinleriyle konuşarak belirledi. Burada konuşan eş başkan vekili Güler Avcı, belediye olarak yapılan hizmetlerden alınan kararlara kadar attıkları her adımı halkı dahil ederek attıklarını belirterek halka rağmen bir şey yapmalarının mümkün olmayacağını belirtti.
Diğer taraftan içinde çocuk oyun aletleri, çeşme ve dinlenme alanların olacağı parkın yapımına en kısa zamanda başlanacağı belirtildi.

Editör: TE Bilisim