Erciş ilçesinde Ak Parti Van İl Genel Meclis Üyesi aynı zamanda Ak Parti Erciş Belediye Meclis 2. Sıra Adayı Ahmet Türkmenoğlu ile Eğitimci Kurbani Özdaş tarafından dostluk ve kaynaşma yemeği tertip edildi.

Erciş Öğretmen Evi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen yemeğe Ak Parti 23. Dönem Van Milletvekili Kerem Altun, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Ak Parti Erciş Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, Bekranlı aşireti mensupları ile Çelebibağı Beledisi'nin ileri gelen aile temsilcileri katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan Eğitimci Kurbani Özdaş, Ak Parti Erciş Belediye Meclisi 2. Sıra Adayı Ahmet Türkmenoğlu ile birlikte dost ve akrabalarına bir yemek tertip ettiklerini belirterek, "Her yıl bu tür yemek programları yapıyoruz. Bu yıl da yine Ahmet Türkmenoğlu ağabeyim ile birlikte böyle bir arzumuz oldu. Hem seçime denk gelmiş oldu, hem de akraba ve dostlarımla birlikte bir araya gelmek istedik. Bu vesileyle hepinize katılımınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Ben bir seçim havası içersinde sizleri buraya davet etmiş değilim. Zaten dostlarımız, akrabalarımız, büyüklerimiz kararlarını belirlemişler. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Ak Parti bu ülkenin menfi çimentosu ve bağlayıcı gücüdür. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettikleri için Ak Parti eski Milletvekili Kerem Altun, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Ak Parti Erciş Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, dost ve akrabalarıma ve Çelebibağı'ndaki büyüklerime teşekkür ediyorum" dedi.

Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu ise konuşmasında,"Siz dostlarımızın Ak Parti'den yana tercih kullanacağınızdan şüphem yok. Buna rağmen gece gündüz demeden geç saatlere kadar çok çalışmak zorundayız. El ele, gönül gönüle, kol kola verelim bu zaferi inşallah 30 Mart akşamı birlikte kutlayalım" ifadelerinde bulundu.

Ak Parti Erciş Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas da yaptığı konuşmada, ilçenin yakıcı bir deprem sürecinden geçtiğini anımsattı. Depremle gelen sorunların çözülmesi için var güçleriyle mücadele vereceklerini de anlatan Arvas, "Memleketimiz, malum deprem yaşamış, depremden kaynaklı sorunları bulunmaktadır. Bu amaçla fikirlerin konuşluğu bir Erciş'in oluşması için Ak Parti belediyeciliğin imkanlarından ziyadesiyle faydalanacağız. Biz şehrimizi bayındır bir hale getireceğiz.

Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştüm. Bakanımızın talimatıyla Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptırılan prefabrik dükkanlarımızı en kısa sürede eksikliklerini de gidererek esnaflarımızı yerleştireceğiz. Kentsel Dönüşüm Projemizi daha belediye seçimini kazanmadan önce çivisini çakacağız. Allah'ın izniyle bu sözleri Bakanımızdan aldık. Arkamızda güçlü bir kadromuz var. Başbakanımızın desteği var. Bizler başkaları gibi laf üreten değil, icraat üreten bir partiyiz. Dediğini yapmayan değil, yaptığını ispatlayan bir partiyiz" şeklinde konuştu.

Ak Parti 23. Dönem Van Milletvekili Kerem Altun ise konuşmasında, Abdulahat Arvas'a başarı diledi. Altun, "Sizlerle olmak büyük bir keyif, büyük bir mutluluk. Bu yemeği tertipleyen değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde aday olan arkadaşlarımıza destek olmak, onların yanında ve birlikte olduğumuz göstermek adına 15 gündür aranızdayım. Ziyaretlerim esnasında Erciş halkının o teveccühü bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Soru işaretleriyle başlayan bir hakaret sonrasında yerini sağlıklı düşünmeye, doğru değerlendirmeye, ön yargılardan uzak olmaya doğru gittiğimizi memnuniyetle görüyorum. Kardeşimiz de Şehr-ül Emin vasıflarıyla inşallah huzurlarınıza geliyor. Pırıl pırıl bir insan. Yeter ki onu anlayalım ve biri birimizi anlayalım. Bu memlekette taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Tek çivi çakan dahi olsa Allah razı olsun. Bizler birilerini ötekileştirmeden, şu demeden, bu demeden herkesi kucaklayan bir anlayışa sahibiz."

Konuşmaların ardından, yemeğe geçildi. Yemek sonrası topluca Ak Parti Seçim Bürosu'na gidildi. - Van

Editör: TE Bilisim