ŞEHRİVAN HABER: Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, Erenkent TOKİ sakinleriyle bir araya geldi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Ak parti Edremit belediye başkan adayı İsmail Say, Erenket TOKİ sakinleriyle bir araya geldi. Ak Parti ilçe teşkilatı tarafından hafta sonu düzenlenen aşure programı miting havasına çevrildi. Say, gösterilen ilgiden dolayı Erenkent TOKİ sakinlerine ve mahalle halkına teşekkür etti. Say, “Bugün Erenkent TOKİ halkıyla buluşmamız yine her zamanki gibi muhteşemdi. Yağmura ve soğuğa rağmen bizleri yalnız bırakmayan halkımıza teşekkür ediyorum halkımıza layık olacağız" dedi.

SAY: ÇALIŞAN VE HİZMET EDEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ

Say, Edremit belediyesini almaları halinde güzel işlere imza atacaklarını belirterek, “Halkımızla el ele verip mutlu bir geleceği hep beraber inşa edeceğiz. Birlikte yöneten, üreten, çalışan ve hizmet eden bir Belediye olacağız.” dedi.

“YENİ EDREMİT’TE ARTIK AŞ OLACAK İŞ OLACAK HUZUR OLACAK”

"Gönül Belediyeciliği" sloganıyla çıktığımız bu yolun sonunda zaferle çıkacaklarını ifade eden Say, “Bugün ki, aşure programı çerçevesinde düzenlenen halkla buluşmamız resmen miting havasında geçti. Halkımızın teveccühü görülmeye değerdi. Aşure Yeni Edremit’in sembolü oldu. Yeni Edremit’te artık aş olacak iş olacak huzur olacak.” diye ifade etti.

Editör: TE Bilisim