ŞEHRİVAN HABER: Gevaş’ta etkili olan kar yağışının ardından Gevaş Belediyesi ilçe merkezinde ve mahalleler de kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

İlçe genelinde etkili olan ve yüksek kesimlerde hala etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte 7/24 saat vardiya sistemiyle çalışma başlatan Gevaş Belediyesi, mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

SEZER: ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Kar temizleme çalışmalarına yerinde inceleyen Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, kar temizleme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Sezer, son yılların en çetin kışının yaşandığını ve son bir haftadır etkisini arttırarak devam eden yağışlarla birlikte çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini kaydetti. Sezer, kar temizleme çalışmalarına 7/24 saat vardiya sistemiyle devam ettiklerini, halkın mağduriyet yaşanmaması adına mücadele verdiklerini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizde kar ile mücadele çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Halkımızın mağduriyet yaşamaması adına büyük bir işlevle, şevkle mücadelemiz sürüyor” dedi.

“BİZİ AYAKTA TUTAN İSE HALKIN MEMNUNİYETİ, TEŞEKKÜRÜ VE DUASI OLDU”

Sezer, son olarak şu ifadeleri kullandı: “İlçemizde yaklaşık bir haftadır aralıksız yoğun kar yağışı var. Ekiplerimiz gece gündüz tatil demeden aralıksız bir şekilde kimseyi mağdur etmeden özverili bir çalışma sergiliyor. İlçemizde tüm yollarımız açıktır. Kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Tüm ekiplerine sonsuz teşekkür ediyorum. Eksi 19 derecelerde dahi durmadık çalışmaya devam ettik. Bizi ayakta tutan ise halkın memnuniyeti, teşekkürü ve duası oldu, durmayacağız çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim