Gürpınar Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerde stabilize ve alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yolların belediye tarafından kilitli parke taşı ile kaplanması planlanıyor. Gürpınar Belediyesinin yaptığı hizmetlerden memnuniyet duyan mahalle sakinlerinden Salih Çelik, belediyenin tüm mahallelerde ayırımsız iş yaptığını, her tarafa hizmet götürdüğünü kaydederek, “Kim belediyeye gidip bir istekte bulunuyorsa geri çevrilmiyor. Kamyonlarıyla, kepçeleriyle her zaman milletin emrinde olan bir belediyedir” dedi.

 

Gürpınar Belediyesi’nin yol çalışması devam ediyor. Belediye ekipleri ilçeye bağlı Çavuştepe ve Otbiçer Mahallelerinde stabilize yol çalışmasını tamamlayarak Parmakkapı mahallesine geçti. Belediyesi ekipleri belirlenen program dahilinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken, kimi yerlerde de yol bakım çalışması yürütüyor.

 

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden mahalle sakinlerinden Salih Çelik Gürpınar Belediyesinin hiç bir köyü hizmetsiz bırakmadığını, her köye hizmet götürdüğüne değinerek sözlerine şöyle devam etti: “Belediye bütün köylerin yollarını yapıyor. Kim belediyeye gidip bir istekte bulunuyorsa geri çevrilmiyor. Kamyonlarıyla, kepçeleriyle her zaman milletin emrinde olan bir belediyedir. Kanallarımızı, yollarımızı hep yaptılar. Allah onlardan razı olsun. Belediye Eş Başkanlarına ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.”' Dedi. Yetkililer, gerekli tekniki hazırlıkların tamamlanmasının ardından da belirlenen plan çerçevesinde ilçeye bağlı çok sayıda mahallede stabilize çalışması yapacaklarını söyledi. 

Editör: TE Bilisim