Sosyal projelerle öne çıkan Gürpınar Belediyesi en anlamlı yatırımlarını geleceğimiz dediği çocuk ve gençlere yaparak, gurur tablosu oluşturmaya devam ediyor.

Bu anlamda çocuklara sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sunmak, yeteneklerine göre eğitmek amacıyla ücretsiz Futbol Yaz Okulu’nu hizmete açtı.

Futbol Yaz Okulu kapsamında geçen yıl başarı gösteren 12 Gürpınarlı çocuk da Türkiye geneli futbol okulları turnuvasına katılmak üzere Artvin’e gidecekler.

GürPark Millet Bahçesi spor sahasında gerçekleştirilen programa Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ta katıldı.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla futbol oynayan Başkan Tanış, çocukların yaz tatillerini sportif faaliyetlerle geçirmesinin onların fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Başkan Tanış, “Çocuklarımız başarılı bir eğitim ve öğretim yılı sonrası karnelerini aldılar. Biz de üç ay boyunca haftada dört gün çocuklarımıza spor alanında eğitim vererek bir görevimizi yerine getirmiş olacağız. İnanıyorum ki yaz futbol okulumuzdan çıkan çocuklarımız, başta Gürpınar Belediye Spor Kulübümüz olmak üzere, birçok kulüpte futbol yaşamlarını devam ettirme şansı bulacaklardır” dedi.   

Editör: TE Bilisim