Başkale İlçe Müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Başkale Devlet Hastanesini ziyaret edip hastalara gül dağıtıp moral verip

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri sebebiyle ilçe müftüsü Serdaroğlu ve Kur'an Kursu öğreticileri ile birlikte Başkale Devlet Hastanesini ziyaret etti.

 

Burada tedavi gören hastalara gül dağıtıp moral verdi. Daha sonra ilçe kaymakamlığının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) memurlarıyla önceden belirlenen ilçe merkezi ve uzak mahallerinde bulunan 54 aileye gıda yardımında bulundu. Yardımları kendi eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Müftü Serdaroğlu, Suriye’den savaş sebebiyle ilçeye göç etmiş 10 nüfuslu Emin Muhammed Musa’nın evini de ziyaret edip yardımlarda bulundu. Serdaroğlu ve yanındakilerin ziyaretinden memnun kalan Musa ailesi Arapça yaptığı konuşmada, ilçeye 7 aydır yerleştiğini bu süre zarfında devlet yetkililerinin kendisine sahip çıktıklarını söyleyerek evini ziyaret gelen ve yardımlarda bulunan ilçe müftüsüne teşekkür ettiğini söyledi. İlçe müftüsü Serdaroğlu ise, "Peygamber Efendimizin kutlu doğum haftası sebebiyle hastanemizi ve hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ziyaret edip moral vermek istedik. Ayrıca daha önceden belirlediğimiz 54 aileye gıda yardımında bulunduk. İnşallah yardımlarımız devam edecek. İlçemize taşınmış olan Suriyeli aile yede gerekli yardımlarımızı yapacağız." dedi. 

Editör: TE Bilisim