İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karların erimesiyle birlikte mahalle statüsüne kavuşan köyler de su birikintilerin bozduğu yollarda, kanalizasyon boruları döşeyerek yeni yol yapım ve stabilize çalışmalarına başladı.

 

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü baharın gelmesiyle beraber yol yapım ve stabilize çalışmalarına mahalle statüsüne kavuşan köylerde başladı. Kavuncu (Çorevan) mahallesinde çalışmalara start verilirken İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Halis Çakır, mahallede yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek için mahalleye bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak sokak aralarında suyun yol üzerinde toplanmaması için borular döşenirken, bazı evlerin yolu olmaması nedeniyle, tarlaları yol olarak kullanmaları üzerine, İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, o evler için yeni yol yapım çalışmaları da başlattı. İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdür vekili Yasin Birik yaptığı açıklamada, “Haziran ayına kadar bütün yol yapım ve stabilize çalışmaların tamamlanmasını hedeflediklerini belirterek, bu vesile ile yoğun bir çalışma içerisinde olacağız.” Denildi.

 

Mahalle Halkı ise yol yapım çalışmalarında memnun olduklarını belirtirken, Kavuncu (Çorevan) mahallesi sakinlerinden, İlhan Elaldı, mahalle il özel idarenin hizmet alanında iken daha önce hiçbir hizmetin gelmediğini ilk kez, İpekyolu Belediyesi kışın yollardaki karı temizlemek ve şimdide yol çalışmaları için geldiğini belirten Elaldı, “Mahallemizde şebeke suyu sorunu var. Ancak İpekyolu Belediyesi’nin bu sorunu çözeceğinden hiç şüphemiz yok.” Dedi. Bir başka mahalle sakini Ali Yıldırım ise İpekyolu Belediyesi’nin yeni bir belediye olmasına rağmen beklemedikleri kadar iyi hizmet yaptığını belirterek, Eşbaşkanlar başta olmak üzere bütün belediye çalışanlarına teşekkür etiklerini belirttiler.

 

Editör: TE Bilisim