ŞEHRİVAN HABER: İpekyolu Belediyesi, engelli vatandaşların üretim sürecine katılmaları ve kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için sera tahsis etti.


 
İpekyolu Belediyesi tarafından Değirmen Mahallesine kurulan sera engelli vatandaşlara tahsis edildi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, tarımsal hizmetleri destekleme faaliyetleri kapsamında tahsis edilen serada engelli vatandaşlar, hem üretim sürecine dahil olabilecek, hem de ürettikleri ürünleri kendileri tüketebilecek.

KURT: ENGELLİ VATANDAŞLARA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ


 
İlk fidelerin dikimine engelli vatandaşlarla birlikte İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan katıldı. İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Şehsade Kurt, her zaman engelli vatandaşlara destek olmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu amaçla dezavantajlı yurttaşların ortak yaşam alanlarına dahil olmasını sağlıyoruz. Engelli arkadaşlarımızın toplum içinde kendini öteki olarak görmemesi, tam aksine toplum içerisinde kendilerini değerli hissetmelerini istiyoruz” dedi.

YACAN: ARALIKSIZ ÇALIŞMALARIMIZ SÜRDÜRECEĞİZ
 


Eş Başkan Yacan, yapılan bu çalışmaların tarımsal hizmetlerin desteklemesi kapsamında olduğunu hatırlatarak, “Daha öncede çiftçilere destek amacıyla tohum ve sebze fideleri dağıttık. Bununla kalmadık ve tohum ekme makinalarıyla da çiftçilerimize destek olmaya devam ettik.” şeklinde konuştu. Yacan, kenttin geleceği ve burada yaşayan her kesin daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüreceklerini ifade etti.


 

Editör: TE Bilisim