İpekyolu Belediyesi Eş Başkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan, mısır hasadının yapıldığı alanda incelemede bulundu.


 
İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan, 750 dönümlük alanı kapsayan mısır hasadını incelemede bulundu. İpekyolu Belediyesi kırsal kalkınmayı destekleme çalışmaları çerçevesinde, İpekyolu ilçe sınırları içerisinde yer alan çiftçilere tohum desteğinde bulunmuştu. Tohum desteği sağlanan çiftçiler, dağıtılan mısırların hasadına başladı. Çiftçiler, Eş başkanlara memnuniyetlerini dile getirerek tarımsal alanda destek sundukları için ayrıca teşekkür ettiler.
Çiftçilerle bir araya gelip değerlendirmede bulunan Eş Başkanlar, tarımsal anlamda çiftçilerimize daha çok destek sağlanacağını dile getirdiler. Önümüzdeki ekin zamanında tarımsal alanda yapılacak yardımların kapsamının genişleyeceğini dile getiren Eş Başkanlar, İpekyolu’nda tarımın ekonomiye katkı payı bu yardımlar ile daha çok artacağını dile getirdiler.


 
Çiftçiler aldıkları hasatta İpekyolu Belediyesi’nin desteğinin büyük olduğunu ve belediyenin destek verdiği tohum ve gübre gibi tarım ürünlerinden dolayı Eş Başkanlara ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim