İpekyolu Belediyesi havaların ısınması ile birlikte yol yapım çalışmalarına ağırlık verdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Eşbaşkanı Veysel Keser, yaz dönemi bitimi ile birlikte İpekyolu’na bağlı sokak ve caddelerde yaşanan yol sorunlarının büyük ölçüde biteceğini söyledi.

 

Yaz döneminde yol çalışmalarını büyük ölçüde tamamlamak için asfalt ve parke taşı çalışmalarına hız veren İpekyolu Belediyesi, 20 mahallede çalışmalara aynı anda seferber olmuş durumda. Çalışmalar hakkında detaylı bilgili veren İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Veysel Keser yaz dönemi itibari ile mahallelerde hummalı bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi. Keser “ Belediye çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde yürütüyoruz. Şu an 20 mahallede asfalt ve parke taşı çalışmalarını aynı anda yürütmekteyiz. Yaz dönemi ile birlikte sokak ve caddelerde yol sorunlarını minimum düzeye indireceğiz. Şu an her mahallede Fen İleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin çalışmalarına denk gelebilirsiniz. Yol çalışmaları ile birlikte ‘her mahallede taziye evi’ projesi ve eski köy statüsündeki yeni mahallerimizin tümünde meydan ve çocuk parkı çalışmalarımızı da başlattık. Halkımız İpekyolu ilçemiz de kısa sürede hak ettiği hizmeti bulacaktır.” İfadelerine kullandı.

Fen işleri müdürlüğü ise yaptığı açıklamada, yapılan çalışmaları an be an İpekyolu Belediyesi resmi sitesinde ve Fen İşleri Müdürlüğü resmi Facebook sayfasında takip edilebileceğinin aktardı.

 

20 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Müdürlükçe yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Müdürlüğümüz ekipleri; an itibariyle 20 mahallede çalışmalarını sürdürmektedir. İşlerini tamamlayan ekipler 2015 Programımıza uygun olarak, hızlı bir şekilde diğer mahallere geçmektedir. İşte çalışmaları yapılan mahalleler; Asfalt ekipleri: Karşıyaka Mahallesi, Yeni Mahalle, Şerefiye Mahallesi (Hazırlık aşaması.) Parke ekipleri: Vali Mithat Bey, Cevdet Paşa, Karpuzalan Mahallesi, Arıtoprak Mahallesi, Yukarı Gölalan Mahallesi, Bostaniçi Mahallesi (Hazırlık aşaması.) Gövelek Mahallesi (Hazırlık aşaması.) Yatıksırtı Mahallesi (Hazırlık aşaması.) Dere Üstü Mahallesi (Hazırlık aşaması.) Tadilat Ekibi (Merkez Onarımları.) Taziye evi inşa ekipleri: Erçek, Beşçatak, Yukarı Bakraçlı, Karşıyaka, Ortanca, Yeni Mahalle (Hazırlık aşaması.) Yama ekibi: Halil Ağa Mahallesi (Hazırlık aşaması.) Stabilize ekipleri: Daha önce köy statüsünde olan 4 Mahallede tüm yollarda stabilize kaplama çalışması tamamlandı. Ham yollara ve Taleplere göre muhtelif sokaklarda çalışmalar devam etmektedir. Ayrıca Asfalt yapılan mahallerde de alt temel ekibi olarak bulunmaktadırlar.” 

Editör: TE Bilisim