Yemeğe 23. Dönem AK Parti Milletvekili Kerem Altun, AK Parti Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, AK Parti Erciş Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, AK Parti İlçe Başkanı Mürsel Göral, AK Parti ilçe teşkilatı yönetimi ile yaklaşık 500 kişi katıldı. Yemekte açılış konuşmasını yapan işadamı İzzet Albayrak, geç kalınmış bir sözü yerine getirmenin mutluğunu yaşadığını söyledi. 23. Dönem Milletvekili Kerem Altun’un ilçeye, bölgeye birçok önemli hizmetinin olduğunu da anlatan Albayrak, “Söz verilmiş, ancak gecikmiş bir yemek. Kısmet bugüneymiş. Bu vesile ile bir araya gelmiş bulunuyoruz. Güzel Ercişimize kendisini adamış, memleketimizin her köşesinde, dağında, taşında eserleri bulunan güzel insan, değerli şahsiyet Sayın Kerem Altun abime vermiş olduğum bir yemek sözüm vardı. Belki kendileri unutmuş olabilirler. 2009 yılında Erciş Anadolu Öğretmen Lisesi’nin acil olarak erkek öğrenci yurduna ihtiyacı vardı. O dönemde okul aile birliği başkanı olarak Ankara’ya gidip, bu sorunu kendilerine ilettim. Allah razı olsun, bizleri kırmadı ve anında gerekli girişimleri yaparak aynı yıl içerisinde 200 yataklı bir erkek yurdunun temelini attırdı. 2011 yılı başlarında ise yurt hizmete açıldı. Onun sayesinde yapılan yurt binasına ülkemizin dört bir yanından gelen öğrencilerimiz yerleştirildi. Kendilerine sizlerin huzurunda şahsım ve Erciş Anadolu Öğretmen Lisesi öğrenci ve velileri adına bir kez daha şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Memleketimize hizmet eden her kim olursa olsun tekrar tekrar onlara da buradan teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. 30 Mart yerel seçimler sürecinde ben de AK Parti’den Erciş için aday adayı oldum. Bu yola çıkarken memleketim, milletim ve şahsım için Yüce Allah’tan hayırlısını istedim. Sayın Başbakanımız ve AK Parti teşkilatı Sayın Abdulahat Arvas kardeşimizi görevlendirdi. Bizler de Başbakanımızın bu istediğini emir olarak kabul ettik. Aydınlık ve ak günler, mutlu yarınlar için sonuna kadar kardeşimizin yanındayız. Bu yüce davayı daha da yüceltmek için kardeşimiz ile birlikteyiz. Dünya Lideri Sayın Başbakanımıza çamur atanları, kendi attıkları çamurlarda boğmak için elimizi değil, bütün bedenimizi taşın altına bırakıp var gücümüzle çalışarak inşallah 30 Mart'ta zafere ulaşacağız. Zafer hak edenlerin ve inananların olacaktır" dedi.

Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu da, yaşanan depremin ardından ilçenin kalkınması ve gelişmesi için ara vermeden çalıştıklarını vurgulayarak, her yıl 100 bin ton asfalt döküldüğünü, 100 bin metrekare kilitli parke yapıldığını söyledi. Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali sonrasında, yeni belediye hizmet binası ve 2 bin 500 kişilik Merkez Büyük Cami’inin temelini attıklarını anımsatan Arapoğlu, iki yıldan bu yana ise siyasette zor olanı göğüslediklerini ve Erciş’in tüm alt ve üst yapılarını yenilediklerini kaydetti. Ak Parti Erciş Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ise, düzenlenen yemekten ötürü İzzet Albayrak’a teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içinde yapılacak olan seçimden AK Parti olarak galip geleceklerine yürekten inandığını da ifade eden Arvas, “Bizler birlik ve beraberliğimizi koruduktan sonra aşamayacağımız hiç bir engel yoktur. Kardeşlik, dostluk, birliktelik içersinde inşallah 30 Mart'ta zafer bizlerin olacaktır” şeklinde konuştu.

23. Dönem Milletvekili Kerem Altun ise, geceyi düzenleyen işadamı İzzet Albayrak'a teşekkür etti. Bu gecede Erciş'in özetini ve özünü gördüğünü, görüntü karşısında ise hayli duygulandığını ifade eden Altun, “Memleket için, gelecek için, kardeşlik, dostluk, birliktelik içersinde 30 Mart'ta bu özet görüntü ile güç netleşecek inşallah sandıklardan zaferle ayrılacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim