Bahçesaray İlçesi'nde bir süre önce ikiz bebekleri olan 85 yaşındaki Abdullah Sevinç'e, Kaymakam Tarık Açıkgöz yardım eli uzattı. Kaymakam Açıkgöz, aileye maddi destekte bulunmak için ikiz bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.


Van'ın Bahçesaray İlçesi'nde yaşayan Abdullah Sevinç'in 20 gün önce ikiz erkek bebekleri dünyaya geldi. 10 çocuğu olan ilk eşi Hanife Sevinç'in 15 yıl önce vefat etmesinin ardından kendisinden 39 yaş küçük Mihrinaz Sevinç ile evlenen Abdullah Sevinç'in 15 yıl içinde 2 erkek, 1 kız çocuğu oldu. Yaklaşık 9 yıl boyunca çocuk yapmayan Abdullah ve Mihrinaz Sevinç'in 21 gün önce Hasan-Hüseyin adını verdikleri ikiz bebekleri dünyaya geldi.
 

KAYMAKAM YARDIM ELİ UZATTI

Tek çocuk bekleyen ancak ikizleri olduğu için büyük bir sürpriz yaşayan Abdullah Sevinç'e kaymakam Tarık Açkgöz yardım eli uzattı. Aileyi evinde ziyaret ederek tebrik eden Kaymakam Açıkgöz, yaşadıkları mutluluğun kendilerini de sevindirdiğini söyledi. Açıkgöz, maddi sıkıntıları olan aileyi yalnız bırakmayacaklarını ve bebeklerin temel ihtiyaçları olan mama, bez ve giysi gibi ihtiyaçları konusunda yardımlarda bulunacaklarını, belli bir süreye kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak yanlarında olacaklarını belirtti.
 

KAYMAKAMA TEŞEKKÜR

Kaymakam Açıkgöz'ün ziyareti ve desteği aileye ikinci bir mutluluk yaşattı. Sevinç, kendilerine yapılan yardımlardan dolayı Kaymakam Açıkgöze'e teşekkür ettiklerini söyledi.


ŞEHRİVAN HABER – ORHAN AŞAN

Editör: TE Bilisim