İçişleri Bakanlığı’nın 3 Eylül 2014 tarihli Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Van’ın Erciş ilçesine Kaymakam olarak atanan Mehmet Şirin Yaşar görevine başladı.

Görevine başlamasının ardından, makamına geçen ve burada açıklamalarda bulunan Erciş Kaymakamı Yaşar, devletin, hükümetin ilçedeki temsilcisi olarak, her bireyin kendisi için aynı değerleri taşıdığını ifade ederek, "Göreve başladığım bugün itibariyle Ercişli hemşerilerime kapımızı ve gönlümüzü açıyoruz. İmkanlarımız dahilinde en üst düzeydeki amirden bütün çalışanlarına kadar iyi ve adil hizmet etmek, en temel görevimiz olacaktır. Bu bağlamda kökeni, cinsiyeti, statüsü her ne olursa olsun, toplumumuzun bütün bireyleri bizim için eşittir. Erciş'te olmaktan ve halkımıza hizmet edeceğimden son derece mutluyum. Bütün Ercişli hemşerilerimi devletimizin sıcak muhabbetiyle kucaklıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Erciş’in yeni Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, göreve başlamasının ardından ilk olarak Erciş İlçe Emniyet Müdürü Murad Hoş ve Erciş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlyas Uysal ile birlikte makamında bir toplantı gerçekleştirdi. İlçenin asayişi hakkında kısa bilgi alan Kaymakam Yaşar, daha sonra Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür Vekili Hikmetullah Yiğit’ten Erciş ve Kaymakamlık hakkında brifing istedi.

Editör: TE Bilisim