Van’ın Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar başkanlığındaki ilçe protokolü, haftanın bir gününü okullara ayırarak öğretmen ve idarecilerle kahvaltıda bir araya gelip sorun ve taleplere çözüm arıyor. 

 

Erciş Belediyesi ile Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte gerçekleştirdiği programda, okullardaki sorun ve talepler öğretmen ve idarecilerle bir araya gelinerek yerinde çözülüyor. Bu kapsamda Alkanat Mahallesi’nde bulunan Alpaslan Türkeş İlk ve Ortaokulunu, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yaşar başkanlığında ziyaret eden protokol üyeleri; öğretmen, idareci ve okul aile birliği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası öğrencilerle de sohbet eden protokol üyeleri, okuma yazma kursuna katılan kursiyerlerle de sohbet edip başarılarını test etti. 


Okul ziyaretine Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Erciş 108. Topçu Alay Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Erciş Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Geçeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek ile MHP Erciş İlçe Başkanı Selahattin Şerbetçi iştirak etti. 

Editör: TE Bilisim