Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çiçekli Belde Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, basın mensupları ile yaptığı toplantıda Edremit İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayıp animasyonlarla ‘Çılgın Projeler’ini açıkladı.

 

Bir otelde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, gazetecilerle bir araya gelen Kılıç, Çiçekli Belediye Başkanlığı yaptığı 10 yıllık süre içerisinde amacının her zaman halka hizmet olduğunu belirtti. Aday adayı olduğu Edremit’in daha yaşanılır bir hale gelmesi için 35 proje hazırladıklarını ifade eden Kılıç, projelerinden bazılarını slayt gösterimi eşliğinde basına tanıttı. Kılıç, “2 genel danışman, 2 mimar, 1 peyzajcı, 1 iç mimar, 1 tarım mühendisi ve 1 inşaat mühendisi ile birlikte tüm projelerimizi alanda incelemeler yaparak hazırladık. Uzman arkadaşlarımla birlikte hazırlanan projelerimizden bazıları ‘Vadi Projesi’, ‘Sosyal Tesis Projesi’,’Sahil Projesi’,’ Cadde Projesi’ ve Meydan Projesi’dir. Hayata geçirilecek bu projelerle Edremit ilçemiz, daha çok yaşanılır bir hale gelecektir. Doğal güzelliği olan Edremit’i dünyaya tanıtıp, Van’ın başkenti yapmaya hazırız” dedi.

 

AK Parti bayrağını her zaman bir adım öne taşımak için elinden gelen tüm gayretleri sarf ettiğini dile getiren Kılıç, “Şimdiye kadar şahsıma verilen desteklerden dolayı tüm parti yetkililerine, basın mensuplarına ve halkıma teşekkür ediyor, bundan sonra da bu desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim