Van'ın Muradiye ilçesinde esnaflık yapan Veysi Oskay, 550 öğrencinin eğitim gördüğü Cumhuriyet Ortaokulu'nun tahrip olan basamaklarını yeniledi.

 

Hafta sonu tatilinde ilçe merkezindeki 3 katlı okulun tüm basamaklarını ve girişini mermerle yenileyen Oskay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş'la yapılan çalışmaları kontrol etti. Oskay'a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş, uzun süre önce açılan okulun basamaklarının tahrip olduğunu anımsattı. Durmuş, "Öğrencilerimiz zaman zaman basamakların kırık yerlerine basarak yaralanabiliyordu. Bütçemiz olmadığı için yaptıramıyorduk. Sağ olsun Veysi Oskay kardeşimiz, duyarlı ve bir o kadar da anlamlı bir davranışta bulunarak basamakların tamamını yeniledi. Kendisine bu davranışından ve eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

Okulun basamaklarını yenileyen Oskay ise, "Her şeyi devletten beklememeliyiz. Burada eğitim gören bizim çocuklarımızdır, yarının geleceği olan öğrencilerimize bizim de bir katkımızın olmasını istedik. Öğrencilerimizin daha güzel ortamlarda eğitim görmesi için elimizden gelen desteği sunmaya hazırız." dedi.

Editör: TE Bilisim