2014-2015 Eğitim ve Öğretim birinci döneminin sona ermesiyle karne heyecanı yaşayan 5,6,7 ve 8’nci sınıf öğrencelere ve ailelerine bir müjde Tuşba Belediye Başkan Fevzi Özgökçe’den geldi. Başkan Özgökçe, 15 tatil boyunca anlaşmalı Aqua Park havuzlarından ortaokul öğrencileri faydalanabileceklerini söyledi.

Başkan Özgökçe, geleceğimiz olan çocuklarımızın bu mutlu günlerine bir nebze de olsa Tuşba Belediyesi olarak unutulmaz bir katkı sağlamak istedik. Yoğun bir dönemi tam anlamıyla tüm sorumluluklarını yerine getirerek birinci sömestri dönemini üstün başarıyla tamamladıklarını ifade eden Özgökçe, “Sosyal belediyecilik anlayışı gereği biz büyüklerine düşen; ellerinden geleni yapan, öğretmenlerini, ailelerini dinleyen ve başarılı çocuklarımızı ödüllendirerek, yüksek motivasyon, yüksek performansı ile sağlıklı, mutlu ve umutlu bir şekilde ikinci döneme tam hazır hale getirmektir” dedi.

Özgökçe, Tuşbalı öğrencilerimizin gerek eğitimleri, gerekse de hayatları boyunca ailelerine, cennet memleketlerine ve tüm insanlığa faydalı birer üstün ve yetişmiş bir birey olarak kazandırmak için elimizden ne gelirse sonuna kadar destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Özgökçe sözlerine şöyle devam etti; “Birinci kanaat dönemi, 15 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayıp 23 Ocak 2015 Cuma günü dolu dolu geçiren öğrencilerimiz ve emektar aileler ve öğretmenlerimiz inşallah 09 Şubat 2015 Pazartesi günü ikinci kanaat dönemine başlayacak. 2 Haziran 2015 Cuma günü de bir yılı daha üstün başarıyla sona erdireceklerdir. Bir eğitimci olarak şunun altını çizmek istiyorum, eğitim ve öğrenme sürekliliği olan bir durumdur. Başarı veya başarısızlığı bir döneme bakarak sınırlandıramayız. Öğrenceler için hayat sadece derslerden ibaret değildir. Önemli olan öğrencilerimizin okul hayatlarını kendilerinden beklenen etkinliklerle birleştirerek gelecek nesillerimizin başarılarını, karar ve karakterlerini ulvi değerler ile perçinlemek. Gelecek vaad eden, dava insanı iyi bir nesil, mutlu bir gençlik için Tuşba Belediyesi olarak tüm gayretimiz bu yöndedir."

Özgökçe, yüzme ve gençlere yönelik diğer tüm etkinliler için kayıtlar Tuşba Belediyesi Ak Masa Hizmet Biriminde, internet üzerinde ve çağrı merkezimize başvuru yapılabileceklerini kaydetti. Özgökçe, kayıt yapacak öğrencinin sağlık raporu eşliğinde velileri ile birlikte Tuşba Belediyesi'ne başarı belgeleriyle müracaat etmeleri gerekmektedir ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim