Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Özalp ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. 


Seçim çalışmaları kapsamında Özalp ilçesinde ziyaretlerini sürdüren Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, esnafla da bir araya geldi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Özalp esnaf ve tüccarı, büyük bir katılım ile kendilerini desteklediklerini belirttiler. 


Van TSO 11. grup adayı Bedri Akın’ı da ziyaret eden Kandaşoğlu, “Öncelikle bizlerd Özalp ilçemizde ev sahipliği yaparak ağırlayan Bedri Akın Beye teşekkür ediyoruz. Van için hepimizin amacı birdir. Van Sanayi ve Ticaret Odası herhangi bir siyasi parti, herhangi bir örgüt ve herhangi bir şey değildir. Van Sanayi ve Ticaret Odası bir meslek odasıdır ve meslek odamızın amacı da kanuni yapılacak işi de bellidir ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı bir birimdir. Van TSO Başkanlığımıza bağlı üyeler karma üyelerdir, tek sektör değildir ve tüm sektörlerde üyesi var. Özalp ve Saray ilçelerimiz hep bizi destekledi ve desteklemeye de devam ediyor. Bizlerde bundan sonra üzerimize düşeni gece gündüz Van için, Van’ın tüccarları için ve esnafların geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim