Özalp Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Ramazan ayı münasebetiyle yardıma muhtaç ailelere iftar verildi.

 

Özalp Kaymakamlığı SYDV, Ramazan ayı münasebetiyle haftanın 3 gününde daha önce belirlenmiş olan yardıma muhtaç bin kişi evlerinden alınarak Özalp Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezinde getirilerek iftar verildi. Haftanın 1 gününde ise, hasta kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşların evleri ziyaret ederek iftar yapıldı. Yapılan iftarın ardından yardıma muhtaç ailelere gıda, elbise, nakdi para ve çocuklara oyuncak dağıtıldı.

Ramazan ayı kapsamında Özalp Kaymakamlığı SYDV tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara toplamda 225 bin Türk Lirası tutarında 3 bin kişiye gıda, giyecek ve nakdi para yardımı dağıtıldı. Yetkililer, sosyal devlet olmanın gereği olarak sürdürdükleri yardım faaliyetlerinin, bundan sonra’da aynı hassasiyetle devam edeceğini ifade etti. Verilen iftarlara katılan vatandaşlar memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Yardıma muhtaç aileler verilen iftarlara Kaymakam İsmail Çiçek, 2.Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay İsmail Dursun, Özalp Adliyesinden Hâkim ve Savcılar, ilçe Jandarma Komutanı Cengiz Özel, İlçe Emniyet Amiri Kamil Çalışkan ve kamu kurum müdürleri katıldı. 

Editör: TE Bilisim