Tuşba İlçe Kaymakamı Musa Sarı ve Tuşba İlçe Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen TÜBİTAK projeleri bilim fuarı sergisine katıldı.

 

Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen TÜBİTAK projeleri bilim fuarı açılışına Tuşba İlçe Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba İlçe Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, İlçe Nüfus Müdürü Cevdet Soygüder, İlçe Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, İlçe Tarım Müdürü M. Salih Şirazi, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Düzenlenen açılış törenin de kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan Tuşba İlçe Kaymakamı Musa Sarı, “Değerli Arkadaşlar; hepiniz hoş geldiniz. Böylesi programları çok önemsiyoruz ve öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin bu başarılı çalışmalarından ve emeklerinden dolayı kendilerini okulumuz, ilçemiz, adına hem tebrik ediyor daha büyük başarılara imza atmalarını bekliyoruz” dedi.

 

Yapılan konuşmanın ardından kurdele kesimi yapıldıktan sonra, Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları projeleri tek tek inceledikten sonra program son buldu. 

Editör: TE Bilisim