Van'da, katıldığı toplantıda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Seçildiği günden itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, dün de halkın sorun ve sıkıntılarının ele alındığı merkez mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısına katıldı. Toplantıda rahatsızlanan ve yanında bulunan belediye personeli tarafından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne kaldırılan Başkan Özgökçe, yorgunluğa bağlı kalp spazmı geçirdiği tanısı ile Kroner Yoğun Bakım Servisi'ne alındı. Yapılan müdahalenin ardında bugün sabahsaatlerinde normal servise alınan Başkan Özgökçe'nin sağlık durumunun iyi olduğu, sadece tedbir amaçlı hastanede misafir edildiği ifade edildi.

 

Başkan Özgökçe, sağlık durumunun iyi olduğunu, tüm Van ve Tuşba halkına selamlarını ilettiğini belirterek, "Allah'a çok şükür sağlık durumun çok iyidir. Beni soran tüm halkımıza selamlarımı iletir, hayırlı dualarını bekliyorum. İnşallah en kısa sürede tekrar görevimizin başına dönerek halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi

Editör: TE Bilisim