Van'ın Gevaş İlçesi'nde elektriklerin sıksık kesilmesini protesto edenler Tedaş Gevaş Elektrik Dağıtım Baş Mühendisliği'ni bastı. Camları kıran göstericiler, daha sonra Kaymakam Nedim Akmeşe ile görüşüp sesizce dağıldı.

Gevaş'ta son 1 aydır elektriklerin kesilip saatlerce gelmemesi, esnaf ve vatandaşı isyan ettirdi. Öğlen saatlerinde Gevaş Elektrik Dağıtım Baş Mühendisliği önüne gelen vatandaşlar, yetkililerle görüşmek istedi. Ancak burada muhatap bulamayan vatandaşlar binanın camlarını kırdı.

Olay yerine polisin gelmesi üzerine kalabalık daha sonra kaymakamlığa yürüdü. Kalabalık adına Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Yamaç, mahalle muhtarları ile birlikte Kaymakam Nedim Akmeşe ile görüştü. Kaymakam Akmeşe'nin sorunun çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağını söylemesi üzerine toplanan kalabalık dağıldı.

Van'ın Gevaş İlçesi'nde son 1 aydır elektriklerin kesilip saatlerce gelmemesi, esnaf ve vatandaşı isyan ettirdi. Öğle saatlerinde Gevaş Elektrik Dağıtım Baş Mühendisliği önüne gelen vatandaşlar, yetkililerle görüşmek istedi.

Editör: TE Bilisim