İlk iki bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kanal D'nin yeni dizisi Perşembe günleri yeni bölümüyle ekranlara geldi. İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Rıza Kocaoğlu ve Yasemin Baştan gibi ünlü isimler bulunuyor.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini konu alan İnci Taneleri son dönemin en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrolünü oynadığı dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapıyor. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon danslarıyla dikkat çeken İnci Taneleri reytinglerde zirveye yerleşti.

EN ÇOK O İLLERDE İZLENİYOR

Arka Sokaklar dizisine dahil olan Şevket Çoruh'tan bir müjde daha! Arka Sokaklar dizisine dahil olan Şevket Çoruh'tan bir müjde daha!

İnci Taneleri dizisinin en çok İzmir’de, ikinci olarak ise Ankara’da izlendiği ortaya çıktı. İnci Taneleri, İzmir’de 16,16 reyting ve 32,5 izlenme oranı, Ankara’da 15,38 reyting ve 35,57 izlenme oranına, İç Anadolu’da 13.91 reyting ve 31.78 izlenme oranına ulaştı.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ'NDE BEKLENEN İLGİYİ BULAMADI

Van ve bölge illerinin içinde bulunduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise en düşük reyting oranını elde eden dizi, özellikle çalışan kadınlar ve ev hanımları arasında büyük bir izleyici kitlesi buluyor. İnci Taneleri, Türkiye televizyonlarında farklı bir soluk getirerek seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Van ve bölge illerinin içinde bulunduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise en düşük reyting oranını elde edildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ