31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi adayların seçim çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Van’da da seçim heyecanı sürerken, aylar öncesinden İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan, aynı zamanda Feqîyê Teyran Kültür Sanat Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığını da yapan Muammer Takıs, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki gazetecilerle bir araya geldi. İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Muammer Takıs, Şehri Vizyon misyon yürür mekanik boyutunda olan temel taşların gazetecilerin olduğunu söyledi.

 “150 KİŞİLİK EKİBİMİZLE YOLLA ÇIKTIK”

İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Muammer Takıs, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki gazetecilerle bir araya geldi. Burada konuşan Takıs, 150 kişilik bir ekiplerinin olduğunu ve geçmişteki deneyimlerini bağımsız şekilde hayata geçirmek istediklerini dile getirdi. Takıs, aday olduğu ilçe hakkında bilgi vererek, “1961 Dünya gazeteciler günü ilanında sonra fikir özgürlükleri önü açılmak üzere günümüze kadar taşındı. Geçmiş günlerde şimdiye kadar olan tarihler arasında siz gazeteciler memleket üzerindeki emeği günümüze kadar taşındı.

Kudüs'te bir Türk vatandaşı İsrail polisi tarafından öldürdü! Kudüs'te bir Türk vatandaşı İsrail polisi tarafından öldürdü!

Şehri Vizyon misyon yürür mekanik boyuntunda olan temel taşlar siz gazetecilersiniz. İpekyolu sınırları içerisinde yaklaşık 3’üncü seçime girmek üzereyiz. 3 seçimdir 2 parti arasında sıkışıp kalan bir ilçeden bahsediyoruz. Türkiye’nin 34 ilinden büyük olan 350 bin nüfusa sahip bir ilçe. Buranın adaylığına başlamadan önce 10 yıllık bir belediyecilik geçmişim vardı. Bunları ele alarak başladım. Bu dönem de bağımsız aday olmaya karar verdim. 150 kişilik bir çalışma ekibimiz var. Toplum yararına geçmişte yaptığımız çalışmaları artık kurumsal şekilde bağımsız sürecimizi devam ettireceğiz” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER- ŞABAN BEYAZSAÇ