Toplum Yararına Program (TYP) kapsamındaki temizlik görevlisi alımlarına başvurmak için atılması gereken adımlar ve dikkat edilmesi gereken ipuçları hakkında bilgiler.

1. Üyelik Oluşturma: İlk adım olarak İŞKUR portalına üye olmanız gerekiyor. Bu sayede başvuruları gerçekleştirebilirsiniz.

2. Başvuru Detayları: Başvuru ekranında TYP numarası, uygulama alanı, başvuru tarihleri gibi detayları girmelisiniz. İlgilendiğiniz alana özgü ilanları görüntüleyebilirsiniz.

3. Uygulama Alanı Seçimi: Sadece uygulama alanını seçerek ilgili ilanları listeleyebilirsiniz. Örneğin, güvenlik görevlisi ya da temizlik görevlisi için güncel ilanlar sizi bekliyor olacak.

İŞKUR TYP ALIM ŞARTLARI

İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Toplum Yararına Program (TYP) ilanlarını resmi internet siteleri üzerinden paylaşıyor. İşte bazı illere dair paylaşılan başvuru ilanları..

Adıyaman: Adıyaman İŞKUR Müdürlüğü, 85 temizlik görevlisi alımı için başvuruları 26-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında kabul edecektir.

Diyarbakır: Diyarbakır'da TYP başvuruları 25.08.2023 tarihinde başlayacak ve 29.08.2023 tarihinde sona erecektir. Başvuruları çeşitli yöntemlerle yapabilirsiniz.

Ordu: Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 600 kişilik kamu hizmeti desteklenmesi kapsamındaki TYP başvurularını 25-29 Ağustos 2023 tarihlerinde kabul edecek. Başvurular Noter Kurası ile değerlendirilecek.

Adıyaman'daki olaya ilişkin Valilik'ten açıklama Adıyaman'daki olaya ilişkin Valilik'ten açıklama

Samsun: Samsun İşkur İl Müdürlüğü, Eylül 2023 - Haziran 2024 arasında 1047 kişilik geçici süreli işçi alımı yapacak. Başvurular 25-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu detaylar ışığında, İşkur Toplum Yararına Programı kapsamında temizlik görevlisi alımları için başvurularınızı belirtilen tarihlerde yapabilirsiniz.

Kaynak: MEBHOCAM