Meteorolojiye göre ülkemizin kuzey iç ve batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Karadeniz bölgesinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Edirne, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Gümüşhane çevreleri, Bursa'nın yüksekleri ile Ankara ve Sivas'ın kuzey ilçelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların; Marmara, Kıyı Ege ve Antalya çevrelerinde kuvvetli, Antalya’nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

VAN °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

KARS °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

MALATYA °C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

VAN’A NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

Meteoroloji, 5 günlük hava durumunu açıkladı. Bu günden itibaren Marmara, Batı Trakya, Akdeniz, Ege, Karadeniz ve İç Anadolu’nun bazı illeri yarın itibarıyla kar yağışlı olması beklenirken ülke genelinde de hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek. Van’da etkili olacak kar yağışının Pazartesi itibarıyla son bulacağı tahmin edilirken hafta başı itibarıyla hava sıcaklıklarının mevsim normallerine çıkacağı tahmin ediliyor. Ülke genelinde Cuma gününe kadar yağış belenmezken hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek.

DEM Partinin kazandığı Belediyenin hesabına bloke konuldu DEM Partinin kazandığı Belediyenin hesabına bloke konuldu

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ