Ligin sonu yaklaşırken Beyaz Grupta şampiyonluk ve Play-Off yarışı da iyice kızıştı. Vanspor, Mersin İdman Yurdu’nu 3-0’lık skor ile geçerek zirve yarışında önemli bir galibiyet aldı ve lider Esenler Erokspor ile olan puan farkını korudu. Kritik bir viraja giren Vanspor Karacabey Belediyespor deplasmanına çıkarken taraftarlarda bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Karacabey Belediyespor - Vanspor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda?

KARACABEY BELEDİYESPOR VANSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

TFF 2.lig Beyaz Grup'ta 32’nci hafta maçları hafta sonu oynanacak maçlarla devam edecek. Vanspor zorlu Karacabey Belediyespor deplasmanına çıkarken taraftarlarda bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ederken maça günler kala maçın yayınlanacağı kanal da belli oldu. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Karacabey Belediyespor - Vanspor maçı 24 Mart Pazar günü saat 14.00’te Karacabey M. Fehmi gerçekler standyumunda oynanacak.

KARACABEY BELEDİYESPOR - VANSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Zirveyi yakından ilgilendiren  karşılaşma ile ilgili yeni alınan karara göre (TFF) Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı YouTube hesaplarından yayınlanacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri Fenerbahçe - Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri
Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ