Yerel seçim heyecanı başladı. CHP'de ise kurultay telaşı var. Özgür Özel öncülüğündeki değişimciler, genel merkeze karşı bayrak açtı. 4-5 Kasım'da kurultay yapılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay sonucunu beklemeden adaylarını açıklamaya başladı.

NERDEN ÇIKIYOR BU İSİMLER

Adıyaman’da polisler arasında silahlı çatışma: 2 polis şehit oldu! Adıyaman’da polisler arasında silahlı çatışma: 2 polis şehit oldu!

Burada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı konusu da gündeme geldi. İz Gazete'nin aktardığı habere göre Kılıçdaroğlu, "Ahmet Akın’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağına dair söylentiler nereden çıkıyor?” diye bir soru yöneltti.

İZMİR VE BALIKESİR ADAYINI AÇIKLADI

Söz konusu ismin İzmir ile alakası olmadığını belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Ahmet Akın bizim Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımızdır. Geçen seçimde de öyleydi ancak İyi Parti ile ittifak kapsamında İyi Parti’ye bıraktık ama olmadı. Şimdi de Balıkesir adayımız Ahmet Akın’dır.” dedi.

TUNÇ SOYER İLE YOLA DEVAM

İzmir adayı sorulan Kılıçdaroğlu, bu soruya da cevap verdi. Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de mevcut başkan Tunç Soyer ile yola devam edeceklerini söyledi.

Editör: Necmettin Dursun