Galatasaray, Kopenhag karşısında galibiyet için sahaya çıkacak. Süper Lig'de rakibi Fenerbahçe ile liderlik yarışına devam eden Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaderinin belirleneceği maça çıkacak. Kopenhag Galatasaray maçının tarihi yaklaşıyor. Okan Buruk'un öğrencileri rakip sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Kopenhag - Galatasaray maç bilgileri taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Kopenhag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Kopenhag Galatasaray maçının bilgileri:

Kopenhag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Kopenhag-Galatasaray maçı 12 Aralık 2023 Salı akşamı saat 23.00'de başlayacak.

Kopenhag - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Kopenhag-Galatasaray maçı Exxen'de canlı olarak yayınlanacak.

Derbinin galibi Fenerbahçe oldu Derbinin galibi Fenerbahçe oldu

Galatasaray Spor Kulübü'nden açıklama

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Futbol Takımı’nın Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Kopenhag ile Parken Stadı’nda oynayacağı maç öncesi medya programı belli oldu.

Ekibimiz, son antrenmanını 11 Aralık Pazartesi günü saat 12.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirecek. İdmanın ilk 15 dakikası basına açık olacaktır. Teknik direktörümüz Okan Buruk ve bir futbolcumuzun katılacağı basın toplantısı TSİ 20.30’da Parken Stadı’nda gerçekleştirilecek.

Rakibimiz Kopenhag’ın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek idmanı TSİ 16.00’da, basın toplantısı TSİ 17.15’te Parken Stadı’nda olacak."

Kaynak: T24