Van’ın Gürpınar Belediyesi bünyesindeki Gürpınar Aile ve Destek Merkezi (GÜRKADEM) tarafından düzenlenen “tiyatro günleri” etkinliği kapsamında kadınlar çocukları ile beraber Zambak Limanı adlı tiyatro oyununu izledi.

 

Gürpınar Belediyesi, alt ve üs yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal hayatın her alanında da etkin çalışmalar yürütüyor. İlçedeki kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha çok katımları için çeşitli faaliyetler gerçekleştiren GÜRKADEM, kadınlar ve çocukları için “tiyatro günleri” etkinliği başlattı. Yemek ikramının ardından Van Devlet Tiyatrosuna getirilen kadınlar, Zambak Limanı isimli tiyatro oyununu izlemenin keyfini yaşadı.

 

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı ile eşi Hatice Doğramacı da etkinlikte kadınlara eşlik etti. Kaymakam Doğramacı, sosyal belediyecilik kapsamında hayatın her alanında projeler geliştirdiklerini, sürekli hale getirilmesi planlanan sosyal ve kültürel etkinliklere engellilerin yanı sıra, kadın ve çocukları da dahil ettiklerini ifade etti. 

Editör: TE Bilisim