Van depreminin ardından Batman’a giden ve 2 yıldan beri Batman’da yaşayan Gazeteci Civan Değer yaklaşık bir yıldan beri Hasankeyf’te her mevsim çektiği ve daha çok tarihi anlamda belge niteliği taşıyan fotoğrafları Batmanlı sanatseverlerle buluşturuyor.

Batman Park AVM’de 18 Mayıs tarihinde sergi açacağını ifade eden Gazeteci Civan Değer, “Hasankeyf yanı başımızda ortalama 12 bin yıllık antik bir kent. Belki birçok Batmanlı neredeyse her gün Hasankeyf’i görüyor. Ancak bizim fotoğrafladığımız Hasankeyf çok farklı bir zeminle anlatılıyor. Biz, dizi fotoğraf çalışmamızla Hasankeyf tarihini adeta dile getirerek konuşturduk. Bu kapsamda 1 yıl boyunca her mevsim Hasankeyf’e giderek tarihi fotoğrafların diliyle anlatmaya çalışıp Batmanlıların beğenisine sunacağız. Bu bağlamda şimdiye kadar sanata, sanatçıya ve bugün de fotoğraf sergimizi yapmamız için kapılarını aralayan Batman Park Yönetim Kurulu ve yönetimde yer alan diğer dostlara sanat tadında teşekkür ediyorum. Bu temelde Batman’da yaşayan tüm fotoğraf dostlarını 18 Mayıs tarihinde Batman Park AVM’ ye bekliyoruz” dedi.
Her Mevsim Hasankeyf ile beraber Civan Değer 15. Fotoğraf sergisini açmış olacak. Sergide birbirinden güzel olan ve her biri bir belge niteliğinde olan fotoğraflar bir haftalığına sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergide 30 fotoğraf yer alacak.

Editör: TE Bilisim