1993 yılından bu yana 200’ün üzerinde resmi konser düzenleyen Van Türk Musiki Derneği sanat müziği sevenler için ‘Kış Konseri’ hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

19 Ocak Pazar akşamı düzenleyecekleri konser için birçok eseri çalıştıklarını dile getiren Dernek Koro Şefi Müzik öğretmeni Ekrem Altıntaş, amaçlarının Vanlı müzik severlere her zamanki gibi unutulmaz bir konser yaşatmak olduğunu söyledi.

ALTINTAŞ: MUHTEŞEM BİR KONSER OLACAK

Geçen yıl düzenledikleri konserde TRT ve Kültür Bakanlığı ses ve saz sanatçılarının katılımı ile izleyenlere muhteşem bir konser izlettirdiklerini belirten Altıntaş, “İnşallah düzenleyeceğimiz bu konserde de aynı tadı yaşatacağız. 19 Ocak Pazar akşamı Vanlı sanat müziği severleri İl Kültür Müdürlüğü sanat çadırına bekliyoruz. Derneğimizde bir çok meslek grubundan kişiler var. Sanat müziğine gönül vermiş herkesi derneğimize bekliyoruz. Çalışmalarımız her Salı akşamı 18.00 da Atatürk Kültür Merkezi tiyatro salonu altındaki dernek çalışma salonunda yapılmaktadır.” Dedi.

ESKİTAŞÇIOĞLU: BU BİR GÖNÜL İŞİ

Van Türk Musiki Derneği Dernek kurucu üyesi ve başkanı Eczacı Zerrin Akköprü Eskitaşçıoğlu ise, “Derneğimizi ilk kurduğumuz günden beri burada sıcak bir aile ortamı var. Koro şefimizin de söylediği gibi burada birçok meslek grubundan kişiler mevcut. Bu bir gönül işi ve bizler yıllardır bu işi büyük bir onur ve gurur ile yürütüyoruz. Genç arkadaşlarımı ve bu işe gönül vermiş tüm sanat müziği sevenleri derneğimize bekliyoruz” Dedi.

Van Türk Musiki Derneği ‘Kış Konseri’ 19 Ocak 2014 Pazar akşamı saat: 19.30’da İl Kültür Müdürlüğü sanat çadırında sanatseverler ile buluşacak. 

Editör: TE Bilisim