Bilişim Şenliği'nin son gününde Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde Van MYO Öğrenci Korosu bir konser verdi. Van MYO Korosu Türkçe ve Kürtçe şarkılarla salonu hınca hınç dolduran öğrencilere muhteşem bir gece yaşattı. Van MYO Öğretim Görevlisi Ergin Sarı yönetimindeki koronun söylediği şarkılarla coşan öğrenciler halaylar çekerek doyasıya eğlendi.

REKTÖR BATTAL’DAN SARI’YA TEŞEKKÜR

Konserin sonunda öğrencileri tek tek tebrik eden YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal Öğretim Görevlisi Ergin Sarı'ya öğrenciler adına plaket verdi. Konseri çok beğendiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Battal, “Öğrencilerimize imkan verildiğinde neleri başardıklarını görüyoruz. Bu muhteşem konserde ne kadar başarılı olduklarını gösteriyor. Gerçekten harika bir konserdi. Ben hepinizi kutluyorum, çok zevk aldık. Van MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Çiçek ve Ergin Sarı'ya teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının sonunda Van MYO Korosu'nu dan bir şarkı isteyen Rektör Prof. Dr. Battal'ın istediği şarkının çalınmasının ardından konser sona erdi. Konsere YYÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zeki Taştan, Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Doç. Dr. H. Eray Çelik ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Editör: TE Bilisim