Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün destekleri ile Uluslararası Ressam Dayanışma Derneği (URD) tarafından Van’da resim sergisi açılıyor. 


14-17 Temmuz 2016 tarihleri arasında Van AVM’de açılacak olan sergiye yurt içinden ve yurt dışından birçok ressam katılacak. Açılışı bugün saat 17.00’da yapılacak resim sergisi dört gün boyunca açık olacak. Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün destekleri ile açılacak olan resim sergisi ile ilgili bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ, “İlimizi sanatla buluşturmak adına bu serginin Van’da açılması için girişimlerde bulunduk ve daha önce 1. İstanbul Sarıyer’de açılan serginin 2.’sini ilimizde açıyoruz. Bir birinden güzel ve değerli eserlerin sergileneceği sergimizde yurt içinden ve yurt dışından toplam 26 ressam eserleriyle katılacaklardır. Sanat adına güzel bir girişim olduğunu düşündüğümüz bu sergiye halkımızın ilgisinin büyük olmasını bekliyoruz. Bizi güzel eserleri ile buluşturacak olan bu değerli ressamlarla tanışmak ve eserlerini yakından görme şansına sahip olacağımız için heyecan duymaktayım. Halkımızı, bu güzel sanatsal faaliyeti yerinde görmeleri için 14-17 Temmuz tarihleri arasında Van AVM’de açık kalacak sergiye davet ediyorum” dedi.


Geleneksek El Sanatları Derneği, Marmara Güzel Sanatlar Derneği, Sayıların Yedi Rengi Derneği ve Trakya Ressamlar Derneği’nin desteklediği 2. Uluslararası Sanat Buluşması Resim Sergisi dört gün boyunca Van AVM’de ziyarete açık kalacak.

Editör: TE Bilisim